top of page
via palazzino-symbool1

Personal Interiorshopping

Ben je blij met je interieur, maar mis je hier en daar nog wat sfeer? Ben je op zoek naar nieuwe meubels of accessoires? Ik help je graag bij de aankoop van die ene bijzondere bank en dat gave bijzettafeltje, helemaal mooi op elkaar afgestemd?

Tip

Als je een paar dagen in Parijs bent, ga dan eens naar de Marche Saint-Pierre in de buurt van Montmartre. Ze hebben er de prachtigste stoffen voor redelijke prijzen!

trang-nguyen-38201-unsplash.jpg

Er zijn zo veel woonwinkels en webshops dat je al gauw door de bomen het bos niet ziet als je iets nieuws zoekt voor je interieur. Ik kan je adviseren bij de aankoop van meubels en accessoires die ervoor zorgen dat jouw interieur een nieuwe impuls krijgt. Denk aan een comfortabele bank, goede lamp, tafel op maat, bijpassende kussens of zelfs een kunstwerk voor aan de muur. We kunnen samen op pad gaan, op zoek naar de magic sparkle voor je huis of bedrijf. Of ik ga alvast vooruit en maak een selectie voor je. Ook voor een keuken of badkamer ga ik graag met je mee naar een speciaalzaak om samen tot een prachtige en weloverwogen keuze te komen.

 

Interior darlings

Waar ben je naar op zoek? Welke stijl spreekt je aan? Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek maken we samen duidelijk:

- welke items je wilt kopen

- welke stijl, kleur, materiaal, afmeting bij je interieur passen

- welk budget je hiervoor hebt

Benieuwd naar wat ik voor je kan doen? Maak vrijblijvend een afspraak.​ 

bottom of page