top of page
via palazzino-symbool1

Interieurontwerp op maat

Bij verhuizen of verbouwen geeft een goed doordacht interieurontwerp helderheid en structuur. Het is de rode draad die je samen hebt uitgestippeld waardoor je overzicht houdt gedurende het proces. Ook geeft het flexibiliteit om de uitvoering eventueel in fases te doen.

Heb je behoefte aan een uitgebreid advies voor de inrichting van een of meerdere ruimtes in je huis of bedrijfsruimte, dan is een interieurontwerp op maat een goede optie. Tijdens een vrijblijvend intakegesprek gaan we uitgebreid in op je wensen en voorkeuren.

 

Wat mag je verwachten?

Op basis van de uitkomsten van het intakegesprek werk ik een moodboard uit. Dit moodboard geeft een bepaalde sfeer en stijl weer, passend bij jou en de ruimte(s). Na je goedkeuring hierop werk ik een voorstel uit voor de indeling van meubels en sfeerverlichting. Ik houd rekening met zichtlijnen en verhoudingen in de ruimte. Op die manier ontstaat een kant-en-klaar ontwerp waar een mooie gelaagdheid en sfeer in zit. Ook breng ik advies uit over kleurgebruik, toe te voegen elementen zoals meubels, lampen en accessoires. Een belangrijke rol bij de plannen voor een verandering van je interieur spelen de favoriete elementen uit je bestaande interieur. Daarnaast kijken we uiteraard ook naar de items waar je mogelijk afscheid van wilt nemen. Graag kijk ik kritisch mee naar het kostenplaatje als het gaat om aan te schaffen meubels en/of accessoires.

 Zelf doen of uitbesteden?

Op basis van dit uitgewerkte ontwerp heb ik alles voor je in kaart gebracht en kun je zelf aan slag. Je kunt er ook voor kiezen de uitvoering (deels) door mij laten verzorgen. Denk bijvoorbeeld aan het door mij laten begeleiden van gordijn- en/of stoffeerwerk, met leveranciers uit mijn of jouw netwerk. Ook kan ik je helpen met de keuze van bijvoorbeeld een goede bank, lamp of schilderij voor aan de muur door samen met je op pad te gaan. In principe werk ik op uurbasis. Uiteraard kan ik ook een projectprijs afspreken. Zo weet je van tevoren heel duidelijk waar je aan toe bent.

Benieuwd naar wat ik voor je kan doen? Maak vrijblijvend een afspraak.​ 

bottom of page