top of page
via palazzino-symbool1

Inspiratiesessie

Is je huis toe aan een schilderbeurt, maar twijfel je over de kleuren? Wil je eindelijk de keuken of de gang aanpakken, maar weet je niet hoe te beginnen? Vaak helpt het dan om een paar uurtjes te sparren.

Kies je voor een inspiratiesessie, dan plannen we een afspraak. Ter voorbereiding mail ik je een aantal vragen waarover je vast kunt nadenken. Tijdens het gesprek nemen we samen de betreffende ruimte onder de loep. We brainstormen over welke primaire en secundaire functie ze hebben. Zo is een keuken vanzelfsprekend de ruimte waar wordt gekookt, maar misschien is het ook wel een fijne chillplek voor de kinderen of drink je er graag een glas wijn met vrienden. Daar houden we rekening mee bij de inrichting. Welke sfeer past bij je – houd je bijvoorbeeld van landelijk, wat strakker modern, industrieel of juist een mix van stijlen? Al pratende ontstaat een duidelijk beeld van je wensen en van ideeën die daarbij aansluiten.

 

Kijk naar wat je hebt

Bij een verandering in je interieur is mijn vertrekpunt altijd goed te kijken naar je favoriete elementen. Die zijn immers niet voor niets favoriet; ze zeggen iets over je smaak en leefsfeer. Zo’n element kan een meubelstuk zijn, een schilderij of bijvoorbeeld een erfstuk wat je op een mooie manier wilt inpassen in je interieur. In mijn beleving kan vernieuwen in een interieur heel goed gaan over bestaande elementen nieuw leven inblazen door ze bijvoorbeeld anders neer te zetten of door ze te combineren met andere (nieuwe) meubels, accessoires, kleur of stoffering. Uiteraard kijken we ook naar elementen waar je eventueel afscheid van wilt nemen.

Graag denk ik kritisch met je mee over het kostenplaatje als het gaat om de aanschaf van een en ander. Een verandering in je interieur hoeft niet de hoofdprijs te kosten, als je het slim aanpakt.

Benieuwd naar wat ik voor je kan doen? Maak vrijblijvend een afspraak. 

bottom of page