top of page

Aanpak

via palazzino-symbool1
Wil je eens wat anders met je interieur? Verhuizen, verbouwen of gewoon zin in verandering? Via Palazzino richt zich op eigentijdse interieurs voor woonhuizen en zakelijke panden.

Een goed interieur geeft energie en maakt dat je je welkom voelt. Een sterk ontwerp is tijdloos – iets om jaren van te blijven genieten. Of je nu één kamer, je hele huis of een bedrijfsruimte onder handen wilt nemen. Misschien heb je zelf al duidelijke wensen of ligt een en ander nog wat open voor je. Ik help je graag op weg.

 

Waar ligt mijn kracht?

Om je interieur een nieuwe impuls te geven kijk ik naar ruimtelijke verhoudingen en naar sprankelende combinaties in kleur, vorm en structuur. Zo ontstaat er een spannende gelaagdheid en een vernieuwde sfeer. Ik ga uit van je bestaande interieur en richt me op vernieuwing vanuit jouw stijl en wensen. Op zoek naar passende en betaalbare elementen, zonder af te doen aan kwaliteit. Ik combineer, schuif en probeer uit, net zolang tot alles precies klopt, hangt en past. Met als ultieme doel het ‘wauw’-effect. En het mooie is, dat hoeft helemaal niet duur of ingewikkeld te zijn.

 

Waar kies je voor?

Verhuizen, verbouwen of gewoon zin om met je interieur aan de slag te gaan? Tijdens een vrijblijvend gesprek bij jou thuis hoor ik graag meer over je wensen. Ook leg ik je graag meer uit over mijn manier van werken en de verschillende mogelijkheden waarvoor je me kunt inschakelen:

bottom of page